Logo Skatteetaten

Har du erfaring med utvikling på Power Platform? IT, Skatteetaten
Om stillingen

Vi satser på løsninger basert på Power Platform, og ser etter deg som har interesse for og erfaring med dette. Du vil ha en sentral rolle i å lage gode løsninger og utnytte potensialet i lavkodeutvikling og bidra til å skape effektiv arbeidsflyt.

Vi har til å begynne med behov for to personer som utfyller hverandre med kunnskap og kompetanse fra Power Platform for å dekke roller og kompetanse innen utvikling, utviklingsstøtte og arkitektur.

Skatteetaten har over lang tid hatt et av Norges ledende plattformutvikler-miljøer. Vi ønsker å bruke vår erfaring fra effektive utviklingsplattformer sammen med mulighetene som Power Platform gir, og på den måten gjøre det lettere å utvikle og kjøre applikasjoner som passer til Power Platform.

Skatteetaten IT og utviklingsplattformer gir deg et miljø der du kan dele kunnskap og utvikle deg selv, og du kan vokse med oppgavene. Hvis du har erfaring med plattformløsninger som bygger på Power Platform vil vi gjerne ha deg med oss!

Hvem er vi?
Gruppa vår har ansvar for etablering av en utviklingsplattform for Powerapps-utviklere og for videreutvikling av Skatteetatens utviklingsplattform. Oppgavene våre innebærer å tilrettelegge for effektiv utvikling i prosjektene ved å tilby økt grad av automatisering, enklere tilgang til test- og utviklingsmiljøer og standardiserte løsningsmønstre, rammeverk, biblioteker og støtteverktøy.

Skatteetaten er en av Norges ledende IT-organisasjoner. Vi har stor interesse for å jobbe med ny teknologi og finne gode løsninger på utfordrende problemstillinger. Vi har medarbeidere i Grimstad, Oslo, Trondheim og etablerer også et større miljø i Bergen. Vi er veldig gode på digital samhandling på tvers av lokasjoner. Her får du mulighet til å jobbe med mange flinke kollegaer og fordype deg i spesifikke temaer, samtidig som du utvider din tekniske kompetanse innenfor nye områder.

Hva går jobben ut på?

Hos oss inngår du i et team som har ansvar for å:

 • etablere og iverksette beste praksis for utvikling i Power Platform
 • forbedre utvikleropplevelsen i plattformen gjennom å definere og forankre prosesser og standarder, etterfulgt av god dokumentasjon og kommunikasjon av retningslinjene ut i etaten
 • design, utvikling og forvaltning av Power Platform løsninger
 • være en fagressurs for Power Platform i Skatteetaten som brenner for å dele det gode budskapet
 • veilede prosjektgrupper i Skatteetaten som lager løsninger i Power Platform

Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?

Du har:

 • høyere relevant IT-utdannelse på minimum bachelornivå. Relevant arbeidserfaring og stor faglig bredde kan kompensere for utdanningskravet
 • erfaring med utvikling på Power Platform (Power Apps og Power Automate)
 • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk
 • forståelse for beste-praksis ved bruk av Power Platform er ønskelig
 • relevante sertifiseringer er ønskelig

Du har erfaring med en eller flere av punktene under:

 • Power Platform Center of Excellence Starter Kit
 • tilstøtende teknologier i Azure og Microsoft 365
 • dokumentere i Wiki og SharePoint
 • forbedre utvikleropplevelser (DevEx), enten gjennom verktøy eller prosesser
 • ALM (Pipelines, DevOps eller GitHub)

Hva ser vi etter hos deg?

Skatteetaten har et stor IT-landskap hvor vi har kjøretidsmiljøer og applikasjoner fra mange evolusjoner av utviklingsplattformer. Du må trives med å jobbe med komplekse problemstillinger og med brukergrupper med ulik erfaring innenfor teknologiområdet. Du vil lage gode løsninger som gir en bedre brukeropplevelse for alle som bruker utviklingsplattformen.

I løpet av en arbeidsdag vil du treffe på mange forskjellige mennesker med ulike behov og ønsker, og du setter pris på å jobbe sammen mot et felles mål. Det er derfor viktig at du er god på kommunikasjon, både skriftlig og muntlig, slik at du kan formidle ett komplekst budskap til mange forskjellige mottakere.

Hvorfor skal du velge oss?

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss! Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og med store muligheter til å planlegge egen arbeidsdag.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som seniorrådgiver eller overingeniør/senioringeniør, og får en brutto årslønn mellom kr 630 000 – 910 000, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes. Stillingen har seks måneders prøvetid.

Verdt å merke seg før du søker

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss. 


Om arbeidsgiveren

Velg en jobb der du får utfordret deg selv ved å løse utfordringer for andre. Vi sikrer finansiering av velferdssamfunnet ved å sørge for at alle bidrar med det de skal. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Vi består av et direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med? Les mer på skatteetaten.no


Hyggelig teamwork SkD

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
27.05.2024
Arbeidsgiver:
Skatteetaten
Sted:
Trondheim, Bergen
Stillingstittel:
Power-utvikler
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100


Adresse: Holtermanns v. 1, 7030 Trondheim, Norge

Nonnesetergaten 4
5015 Bergen
Norge
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon

Marie Fuglesang
Marie Fuglesang
seksjonssjef
E-post: marie.fuglesang@skatteetaten.no